Huolto

Helppo. Kattava. Ammattitasoinen

Huolto Partnerimme

XBIKE efat eli sähköisten suurrenkaisten pyörien huolto ja korjaus voidaan järjestää useissa eri paikoissa Suomessa huolto- ja kumppaniverkostomme kautta. 

Huoltoverkostomme kattaa (tällä hetkellä) kaupungit: Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Jyväskylä, Joensuu, Kangasala, Kouvola, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku , Vaasa ja Vantaa.

Huoltokumppanimme ovat:

  • Sähköpyöräkeskus
  • Fillarikeskus

Katso lisätietoja kumppaneistamme alhaalta.

HUOLTOPISTEET

Käyttöohjeet

Olemme keränneet hyödyllisiä tietoja XBIKE pyöristä ja koostaneet helpon Pikaohjeen pyörällä ajamiseen.

Tutustu lisää!

SAHKOPYORAKESKUS.FI

Liikutamme teitä — Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen. Tarjoamme tällä hetkellä Prophete-merkkisiä sähköpyöriä, jotka ovat varusteltu AEG:n, Blaupunktin tai Samsungin sähköosilla. Sähköpyörien ajomukavuus ja suorituskyky ovat hintaluokkansa parhaita. Valikoimastamme löytyvät pyörät niin vasta-alkajille, kuin jo pidempäänkin pyöräilyä harrastaneille.

Fillari Center

Tuo fillarisi hyvään hoitoon

Asiantunteva huoltomme hoitaa pyöräsi nopeasti taas tien päälle. Huollamme ja korjaamme kaikenlaisia polkupyöriä merkistä riippumatta. 

Voit tuoda pyöräsi huoltoon ilman ajanvarausta. Pienet korjaustyöt saamme yleensä hoidettua saman tien ja varsinaiset huollotkin useimmiten parissa arkipäivässä.