SERVICE

EASY.EXTENSIVE.PROFESSIONAL

Our Service Partners

XBIKE electric fat bikes can be serviced and repaired in multiple locations in Finland, through our support and partner network. Our support network covers (att he moment) cities: Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Jyväskylä, Joensuu, Kangasala, Kouvola, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa ja Vantaa.

Our support partners are:

  •  Sähköpyöräkeskus
  • Fillarikeskus

 

Please see more information about our partners below.

LocationS

About SAHKOPYORAKESKUS.FI

Liikutamme teitä — Sähköpyöräkeskuksen tavoitteena on saada ihmiset liikkumaan arjessa turvallisesti, mukavasti ja edullisesti ympäristöä kunnioittaen. Tarjoamme tällä hetkellä Prophete-merkkisiä sähköpyöriä, jotka ovat varusteltu AEG:n, Blaupunktin tai Samsungin sähköosilla. Sähköpyörien ajomukavuus ja suorituskyky ovat hintaluokkansa parhaita. Valikoimastamme löytyvät pyörät niin vasta-alkajille, kuin jo pidempäänkin pyöräilyä harrastaneille.

About Fillari Center

Tuo fillarisi hyvään hoitoon

Asiantunteva huoltomme hoitaa pyöräsi nopeasti taas tien päälle. Huollamme ja korjaamme kaikenlaisia polkupyöriä merkistä riippumatta. 

Voit tuoda pyöräsi huoltoon ilman ajanvarausta. Pienet korjaustyöt saamme yleensä hoidettua saman tien ja varsinaiset huollotkin useimmiten parissa arkipäivässä.